Laskutusosoite

OVT-tunnus 003717888835
Operaattori Basware Oyj
Välittäjän tunnus BAWCFI22

Myös verkkolaskuissa tulee näkyä laskutusosoite.

Sähköpostilaskut

kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com

Hyväksytty liitteiden tiedostomuoto on pdf. Pdf-tiedoston nimi saa sisältää vain seuraavia merkkejä:
[A-Z], [a-z], [0-9], [.], [ _ ] ja tiedosto saa sisältää vain yhden laskun liitteineen.

Muuta huomioitavaa laskutuksessa

• Paperilaskut lähetetään yllä olevaan laskutusosoitteeseen. Laskutusosoiteeseen saa lähettää vain laskuja. Sitä ei saa käyttää tavarantoimitukseen tai mainosten lähettämiseen.
  • Jos olet yksityinen elinkeinonharjoittaja ja sinulta on tilattu työtä tai palvelua, toimita voimassa oleva YEL-todistus tai maa- ja metsätalousyrittäjän MYEL-todistus laskun liitteenä tai seurakuntayhtymän sähköpostiosoitteeseen hameenlinnan.seurakuntayhtyma@evl.fi.

Kysyttävää laskutuksesta?

Ota meihin yhteyttä sähköpostilla hameenlinnan.seurakuntayhtyma@evl.fi tai puhelimitse.