Eteläisten seurakuntakoti

Västingintie 8 A 5 , 14770  Eteläinen

Eteläisten seurakuntakoti

Eteläisten seurakuntakoti sijaitsee Västingintie 8 rivitalossa. Seurakuntakodissa kokoontuu seurakunnan päiväkerho ja partio. Muutaman kerran vuodessa tilassa pidetään jumalanpalvelus.

Seurakuntakoti juhlatilana

Eteläisten seurakuntakodissa voi viettää erilaisia perhejuhlia, kuten kaste- ja rippijuhlia. Paikka soveltuu myös muistotilaisuuksien pitämiseen. Lisäksi tilan voi vuokrata vaikka kokouksien tai syntymäpäivien pitämiseen. Pöytien ääreen mahtuu istumaan noin 30 henkilöä. Seurakuntakodin kerhotilojen käytöstä on sovittava erikseen.

Varusteet: Seurakuntakodissa on kolme ruokapöytää ja yksi samankokoinen tarjoilupöytä, joista jokaisen ympärille mahtuu kuusi tuolia. Lisäksi tiloissa on kaksi kerhoikäisten lasten pöydän puolikasta. Istuinpaikkoja on 30 kpl, lisäksi kolme lasten tuolia ja yksi kahden hengen matala sohva. Syöttötuoleja on 2 kpl. Kahviastiasto on noin 20 henkilölle, joitakin tarjoiluastioita löytyy. Maljakot ja kynttilänjalat ovat käytettävissä. Soittimena on sähköinen kosketinsoitin.

Keittiö: Keittiön varustukseen kuuluu kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni ja jääkaappi.

Tilavaraukset ja hinnasto

Tilavaraukset Hauhon kirkkoherranvirastosta puh. 040 804 9280.

Hinnasto.

Taloyhtiön yhteisellä parkkialueella on satunnaisia paikkoja.

Esteettömyys

Seurakuntakotiin kulku ei ole esteetön, pyörätuolilla kulkeva tarvitsee avustajan.

Vaativa pyörätuolireitti