Hauhon seurakuntatalo

Hauhon seurakunnan seurakuntatalo ulkoa

Kotkontie 1, 14700 Hauho

040 804 9445 erityisammattimies

100

Seurakuntatalo on nimensä mukaisesti seurakuntalaisia varten. Vuonna 1973 valmistuneen seurakuntatalon on suunnitellut arkkitehti Keijo Planman. Seurakuntatalon yläkerta on usein monenlaisten juhlien pitopaikkana.

Talon alakerran aktiivisimpia käyttäjiä ovat lapset ja nuoret. Alakerrassa on omat tilat päiväkerholaisille. Samassa kerroksessa on myös sauna ja takkahuone, mm. lenkkipiirin käyttämät tilat. Nuorille, Iskon kokoontumisille ym. ja myös partiolaisille löytyvät omat tilat talon alakerrasta. Samassa talossa on lapsi- ja nuorisotyön toimisto.

Seurakuntatalon yläkerta on usein monenlaisten juhlien pitopaikkana.

Yläkerrassa on kanttorin työhuone. Kuorot harjoittelevat yläkerran isossa salissa viikoittain.

Seurakuntatalo juhlatilana

Hauhon seurakuntatalossa voi viettää erilaisia perhejuhlia, kuten kaste- ja rippijuhlia. Paikka soveltuu myös muistotilaisuuksien pitämiseen. Lisäksi tilan voi vuokrata vaikka kokouksien pitämiseen. Pöytien ääreen mahtuu istumaan 110 henkilöä.

Varusteet: Seurakuntasalissa on 23 kpl pöytiä kokoa 75x135 cm. Kahvi- ja ruoka-astiastot on 100 henkilölle, myös tarjoiluastiat löytyvät. Kastemalja, maljakot, kynttilänjalat sekä kaste-/muistopöytä lainattavissa. Syöttötuoli on. Salissa on Yamahan flyygeli. Tarpeen mukaan käytössä ovat äänentoistolaitteet (mikrofoni, kaiuttimet, cd-soitin) sekä videotykki ja valkokangas. Pöytäliinat ovat käytettävissä, tarvittaessa pesula laskuttaa asiakasta.

Keittiö: Hauhon seurakuntatalossa on laitoskeittiö, jonka varustukseen kuuluu iso kahvinkeitin, vedenkeitin, uuni, liesi, kippikattila, astianpesukone, jääkaappi ja kylmiö.

Hauhon seurakunnan seurakuntatalon sali     Hauhon seurakunnan seurakuntatalon salin kahvio

Ohjeita tilojen varaajille ja hinnasto.

Pysäköinti

Seurakuntatalon ympäristössä on pysäköintipaikkoja.

Esteettömyys

Pyörätuolilla pääsee pääovesta sisään.

Sijainti kartalla

Tiedustelut ja varaukset:

040 804 9280 ma, ke ja pe klo 9-13

Sydäniskuri Sydäniskuri
Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc
Kahviastiasto
Ruokailuastiasto
Keittiö
Tarjoilukeittiö
Pöytiä ja tuoleja
Kastemalja