Hauhon seurakuntatalo

Kotkontie 1 , 14700  Hauho
Erityisammattimies p. 040 804 9445

Hauhon seurakunnan seurakuntatalo ulkoa

Seurakuntatalo on nimensä mukaisesti seurakuntalaisia varten. Vuonna 1973 valmistuneen seurakuntatalon on suunnitellut arkkitehti Keijo Planman.

Talon alakerran aktiivisimpia käyttäjiä ovat lapset ja nuoret. Alakerrassa on omat tilat päiväkerholaisille. Samassa kerroksessa on myös sauna ja takkahuone, mm. lenkkipiirin käyttämät tilat. Nuorille, Iskon kokoontumisille ym. ja myös partiolaisille löytyvät omat tilat talon alakerrasta. Samassa talossa on lapsi- ja nuorisotyön toimisto.

Seurakuntatalon yläkerta on usein monenlaisten juhlien pitopaikkana.

Yläkerrassa on kanttorin työhuone. Kuorot harjoittelevat yläkerran isossa salissa viikoittain.

Seurakuntatalo juhlatilana

Hauhon seurakuntatalossa voi viettää erilaisia perhejuhlia, kuten kaste- ja rippijuhlia. Paikka soveltuu myös muistotilaisuuksien pitämiseen. Lisäksi tilan voi vuokrata vaikka kokouksien pitämiseen. Pöytien ääreen mahtuu istumaan 110 henkilöä.

Varusteet: Seurakuntasalissa on 23 kpl pöytiä kokoa 75x135 cm. Kahvi- ja ruoka-astiastot on 100 henkilölle, myös tarjoiluastiat löytyvät. Kastemalja, maljakot, kynttilänjalat sekä kaste-/muistopöytä lainattavissa. Syöttötuoli on. Salissa on Yamahan flyygeli. Tarpeen mukaan käytössä ovat äänentoistolaitteet (mikrofoni, kaiuttimet, cd-soitin) sekä videotykki ja valkokangas. Pöytäliinat ovat käytettävissä, tarvittaessa pesula laskuttaa asiakasta.

Keittiö: Hauhon seurakuntatalossa on laitoskeittiö, jonka varustukseen kuuluu iso kahvinkeitin, vedenkeitin, uuni, liesi, kippikattila, astianpesukone, jääkaappi ja kylmiö.

Hauhon seurakunnan seurakuntatalon sali     Hauhon seurakunnan seurakuntatalon salin kahvio

Tilavaraukset ja hinnasto

Tilavaraukset Hauhon kirkkoherranvirastosta puh. 040 804 9280.

Hinnasto.

Seurakuntatalon ympäristössä on pysäköintipaikkoja.

Esteettömyys

Pyörätuolilla pääsee pääovesta sisään.

Kotkontie 1, 14700 Hauho

Kotkontie 1, 14700 Hauho