Pyhän Olavin patsas Hauhon kirkossa Pyhän Olavin patsas Hauhon kirkossa

Pyhiinvaellus

16.6.2022 15.33

Pyhän Olavin viestipyhiinvaellus matkaa Hauhon seurakunnan kautta

Helatorstaina Savonlinnasta lähtenyt Pyhän Olavin viestipyhiinvaellus on saapumassa Kanta-Hämeeseen. Pyhiinvaellus on ikiaikainen tapa elää ja toteuttaa hengellisyyttä. Tässä viestipyhiinvaelluksessa tarjotaan mahdollisuus osallistua itselleen sopivaksi katsotulla jaksolla yhteiseen matkaan. Viesti päättyy Turkuun elokuussa.

Hauhon seurakunta ottaa viestin vastaan Lammin seurakunnalta ma 20.6. noin klo 15 Poutunkankaantiellä entisellä Hauhon ja Tuuloksen rajalla. Sieltä viesti tuodaan kävellen/pyöräillen Hauhon Sisun johtamana Hauhon kirkkoon, jossa on tulohartaus ja tapulikahvit. Viesti pysähtyy lepäämään Hauholle juhannusviikoksi; siihen liittyviä tilaisuuksia on viikon mittaan kirkossa (ks. Tapahtumat).

Su 26.6. viesti jatkaa matkaansa messun jälkeen Hautausmaajuhlaan, ja sieltä sitten Hauhontaustaan Korventaustantielle Hauhon Partiolaisten johtamana. Viesti luovutetaan Hämeenlinna-Vanajan seurakunnalle seurakuntien rajalla noin klo 16.30.