Uutiset

Kesän verkkokirkot

Hämeenlinnan alueen seurakunnat ovat yhdessä sopineet jatkavansa jumalanpalvelusten verkkolähetyksiä kesän ajan vuorollaan lähialueen eri kirkoista:

16.8. Janakkala www.facebook.com/JanakkalanSeurakunta, https://www.youtube.com/channel/UCCb3CgYKQ4o1ti4QsxaAKYA/videos

23.8. Hämeenlinna/Vanaja https://www.youtube.com/watch?v=f03y66zkl8c​​​​​​​

Uutislistaukseen

Toimintaohjeita korona-aikana

1.10.2020 17.32

Hauhon seurakunnassa jumalanpalvelukset ja kirkolliset toimitukset sekä muut seurakunnalliset tilaisuudet vietetään julkisina tilaisuuksina normaaliin tapaan, huomioiden kuitenkin turvavälit ja hygieniaohjeet.

Turvavälien noudattamisesta johtuen tiloihin voi tulla aikaisempaa rajoitetumpi määrä henkilöitä. Seurakuntalaisia kehotetaan tulemaan tilaisuuksiin vain terveinä, desinfioimaan kätensä ja asettumaan tilaan turvalliselle etäisyydelle toisista (ei koske saman perheen jäseniä).

Hauhon kirkossa ja siunauskappelissa on käytettävissä vain joka toinen penkki. Seurakuntalaisia pyydetään asettumaan noin kahden metrin välein.

Ehtoolliselle tulija ottaa pikarin alttarikuorissa olevalta pöydältä ja asettuu alttarikaiteen ääreen riittävälle etäisyydelle toisista. Turvaväli on otettava huomioon myös ehtoolliselle vuoroa odottaessa.

Seurakuntatalolla saman pöydän äärelle voi asettua vain 2-3 henkilöä. Myös jonotustilanteissa on pidettävä huoli turvaväleistä.  

Seurakunnan tiloissa on tarjolla käsidesiä ja kasvomaskeja.