Avoimet työpaikat Hämeenlinnan seurakunnissa

Hämeenlinna on kaupunki, jossa luonto ja vesi ovat kaikkialla läsnä. Kaupunki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella pääkaupunkiseudun ja Tampereen välissä, keskellä kauneinta Hämettä. Hämeenlinnan seurakuntayhtymän muodostavat Hauhon, Hämeenlinna-Vanajan, Kalvolan ja Lammin seurakunnat. Seurakuntayhtymä huolehtii seurakuntien talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävistä sekä hautausmaista ja kiinteistöistä. Hämeenlinnan seurakuntien jäsenmäärä on noin 50 000 ja työntekijöitä yhtymässä ja sen seurakunnissa työskentelee yhteensä noin 140.

Nuorisotyönohjaaja, Hämeenlinna-Vanajan seurakunta

Työn vastuualueina ovat kerhotoiminnan organisointi ja kerhonohjaajien kouluttaminen.
Tehtävänkuvasta voidaan käydä keskustelua myös valinnan jälkeen.
Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehdot:

• sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto sosionomi (AMK) / kirkon nuorisotyönohjaaja tai
  • humanistisen alan ammattikorkeakoulututkinto, yhteisöpedagogi (AMK) / kirkon nuorisotyönohjaaja tai
  • piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukainen tutkinto

Palkkaus määräytyy vaativuusryhmä 502 mukaisesti (KirVESTES).

Virkaan valittavan on oltava konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen. Valitun tulee esittää hyväksytty lääkärintodistus sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseen tarkoitettu rikosrekisteriote ennen työn vastaanottoa (rikosrekisterilaki 6:2 §).
Haastattelut pidetään 10.10.2022.

Lisätietoja antaa nuorisotyön johtaja Markku Ihander, markku.ihander@evl.fi
Puhelimella 040 804 9370 voi tiedustella 14.9. klo 12-13 ja 20.9. klo 13-15.
Hakuaika päättyy 3.10.2022 klo 12. Hakuilmoitukseen tästä.

Vahtimestari, Hämeenlinnan seurakuntayhtymä

Hämeenlinnan seurakuntayhtymä perustettiin vuonna 2009 Hämeenlinnan kaupungin kuntaliitoksen myötä. Yhtymään kuuluvat Hauhon, Hämeenlinna-Vanajan, Kalvolan ja Lammin seurakunnat. Seurakuntayhtymä huolehtii hautausmaiden ja kiinteistöjen hoidosta ja kunnossapidosta, siivous- ja vahtimestaripalveluista, ateriapalveluista sekä henkilöstö- ja talouspalveluista. Haemme nyt joukkoomme vahtimestaria vakituiseen työsuhteeseen.

Vahtimestarina vastaat kirkollisten toimitusten ja erilaisten tilaisuuksien valmisteluista ja käytännön järjestelyistä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen siivous ja vahtimestaripalvelut. Teet töitä useassa eri kiinteistössä Hämeenlinnan kantakaupungin alueella, joten tarvitset tehtävässä omaa autoa.

Tehtävä edellyttää vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta. Arvostamme soveltuvaa koulutusta ja käytännön työkokemusta. Tehtävän palkkaus määräytyy KirVESTES:n vaativuusryhmän 402 mukaan. Työssä sovelletaan jaksotyöaikaa (114h 45min/kolmen viikon jakso). Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtävän, mukavan työyhteisön, lounasedun, erilaisia liikuntaetuja sekä laajat työterveyspalvelut.

Hakemukset toimitetaan KirkkoHR:n kautta 12.9.2022 klo 16 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Päivi Korpinen paivi.korpinen@evl.fi.

Kanttorin viransijaisuus

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta hakee kanttorin sijaista ajalle 10.10.2022 - 31.8.2023 vakinaisen kanttorin virkavapauden ajaksi. Aloittamispäivämäärä on neuvoteltavissa.

Kyseessä on ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävä kanttorin virka, jonka kelpoisuusvaatimuksena on kirkkohallituksen päätöksen (nro 123) mukainen kelpoisuus.

Keskeistä työtehtävissä ovat kirkolliset toimitukset ja jumalanpalvelukset. Seurakuntamme musiikkityöstä vastaa kuusi kanttoria.

Valittavan on oltava Suomen evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Viransijaisuus edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa.

Palkkaus on KirVESTES:n vaativuusryhmän 601 mukainen. Peruspalkan lisäksi maksetaan kokemuslisää, joka perustuu aikaisempaan työkokemukseen.

Viransijaisuudessa noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa ja ennen sijaisuuden vastaanottamista on valitun toimitettava itsestään rikosrekisteriote.

Hakemukset lähetetään sähköisesti 16.9.2022 klo 15 mennessä KirkkoHR-palvelun kautta tai sähköpostilla osoitteeseen hameenlinna-vanajan.seurakunta@evl.fi

Hakijoita pyydetään varautumaan haastatteluun ja näytteisiin, jotka ovat 4.10.2022. Haastatteluun kutsutaan erikseen. Kutsun yhteydessä kerrotaan tarkemmin näytteiden sisällöstä.

Lisätietoja antaa johtava kanttori Heikki Seppänen puh. 040-8049317 (poissa 12-30.9), ja kehityskappalainen Katariina Sorsa puh. 040 8049313.