Avoimet työpaikat Hämeenlinnan seurakunnissa

Hämeenlinnan seurakunnissa työskentelee noin 140 vakituista työntekijää. Kesäaikaan työntekijöitä on noin 200.

Hautausmaiden nuori kausityöntekijä

Haemme 15-17-vuotiaita hämeenlinnalaisia nuoria kesätyöntekijöitä avustaviin tehtäviin Ahveniston, Hauhon, Kalvolan, Lammin, Rengon, Tuuloksen, Vanajan ja Vuorentaan hautausmaille kesä-heinäkuulle 2 viikon jaksoille.

Odotamme reipasta ja positiivista asennetta, täsmällisyyttä ja kykyä fyysiseen ulkotyöhön sekä sujuvaa suomenkieltä. Haastattelut ja rekrytointi aloitetaan jo hakuajan kuluessa. Valinnat tehdään huhtikuun loppuun mennessä ja valinnasta ilmoitetaan työpaikan saaneille.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 28.2.2021.

Hakemus KirkkoHR. Rekisteröidy KirkkoHR-palveluun työnhakijaksi.

Tiedusteluihin vastaa hautausmaiden kausityönjohtaja Leena Heinonen, puh. 040 6700 028, leena.l.heinonen@evl.fi.

Hautausmaiden kausityöntekijä

Haemme kesätyöntekijöitä hautausmaiden ja hautojen hoito- sekä kunnostustöihin Ahveniston, Hauhon, Kalvolan, Lammin, Rengon, Tuuloksen, Vanajan ja Vuorentaan hautausmaille pääsääntöisesti ajalle 3.5.-31.10.2021 eripituisille jaksoille. Edellytyksenä on vähintään 18 vuoden ikä. Kalvolan työtehtäviin sisältyy myös yhden henkilön osalta puhtaanapidon työtä.

Odotamme reipasta ja positiivista asennetta, täsmällisyyttä ja kykyä fyysiseen ulkotyöhön sekä sujuvaa suomenkieltä. Kokemus puutarhatöistä sekä niihin liittyvien koneiden käyttötaito katsotaan eduksi. Haastattelut ja rekrytointi aloitetaan jo hakuajan kuluessa. Valinnat tehdään huhtikuun loppuun mennessä ja valinnasta ilmoitetaan työpaikan saaneille.

Hakuaika päättyy 28.2.2021.

Hakemus KirkkoHR. Rekisteröidy KirkkoHR-palveluun työnhakijaksi.

Keittiötyöntekijä, Hämeenlinnan seurakuntayhtymä

Haemme keittiötyöntekijää ajalle 7.6. - 8.8.2021 Loimalahden leirikeskukseen, Majalahdentie 1 Hämeenlinna. Työtehtäviin kuuluu kaikkia keittiössä esiintyviä tehtäviä ja leirikeskuksen puhtaanapitoa. Työtehtävissä edellytetään 18 vuoden ikää sekä valmiutta tehdä 2-vuorotyötä, myös viikonloppuisin.

Arvostamme reipasta ja positiivista asennetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä ei vaadita aikaisempaa kokemusta, mutta kokemus keittiötyöstä katsotaan eduksi.

Palkkaus KirVESTES:n mukaan.

Hakuaika päättyy 12.3.2021 klo 12.

Hakemukset KirkkoHR-järjestelmän kautta.

Tiedusteluihin vastaa keittiötoimen työnjohtaja Tarja Seppänen p.040 804 9460 , tarja.t.seppanen@evl.fi