Soi kunniaksi luojan

Musiikki on vahvasti osa kristillistä elämää. Lutherin teologian mukaan musiikki ei ole ihmisen keksintöä, vaan Jumalan luomislahja. Musiikilla ylistämme, iloitsemme ja kiitämme, sillä ilmaisemme myös surua, ikävää ja kaipausta. Musiikki kuuluu luonnollisena osana, luomislahjana inhimilliseen elämään.

Musiikista voimme nauttia laulaen, soittaen tai kuunnellen, yksin tai yhdessä. Yhteinen laulu on tärkeä osa seurakunnan yhteisöllisyyttä, se liittää meitä kaikenikäisiä toinen toisiimme. Virret elävät mukanamme erilaisissa elämän vaiheissa, virsistä voi saada voimaa, hoivaa ja lohdutusta. Virsien tehtävänä on lisäksi opettaa ja viedä evankeliumia eteenpäin. Laulaminen on myös lähellä rukousta, puhetta Jumalan kanssa. On sanottu, että laulava rukoilee kahdesti. Laulaessamme käytämme koko Luojan luomaa ihmettä, koko kehoamme, ajatuksiamme ja sieluamme.

Hauhon kirkkokuoro

Paikka: Hauhon seurakuntatalo

Aika: torstaisin klo 18.00–19.30

Syyskauden aloitus 3.9.2020

Kuoro on perinteistä kirkkomusiikkia ja uusia hengellisiä lauluja kirkkovuoden juhlapyhiin harjoitteleva aktiivinen kuoro. Halu oppia laulamaan puhtaasti ryhmässä, aktiivinen osallistuminen harjoituksiin ja jumalanpalveluksiin kuorona riittävät. Nuotinlukutaito ei välttämätön. Uusia kuorolaisia kaivataan toimintaan mukaan.

Hauhon veteraanikuoro

Paikka: Hauhon seurakuntatalo

Aika: torstaisin klo 11 – 12 kanttorin laatiman harjoitusaikataulun mukaisesti.

Syyskauden aloitus 3.9.2020 sekä ylimääräinen harjoitus jo perjantaina 28.8. klo 11