Lapsille ja lapsiperheille

Hauhon seurakunnan päiväkerhot

Seurakuntamme tarjoaa päiväkerhotoimintaa 3-5-vuotiaille. Kerhovuonna 2022-2023 päiväkerhoissa kokoontuu vuosina 2017-2019 syntyneitä lapsia.

Kerhot kokoontuvat kirkonkylän seurakuntatalon alakerran päiväkerhotiloissa. Kerhopäivät ovat maanantai ja perjantai. Kerhoajat ovat aamupäivisin klo 9.00-11.00 ja iltapäivisin klo 12.00-14.00. Päiväkerhoissa leikimme, laulamme, askartelemme, rukoilemme, tutustumme toisiimme ja Jumalan maailmaan. Päiväkerhovuosi kestää syksystä kevääseen. Kerhot alkavat viikolla 35 ja päättyvät viikolla 20.

Eteläisiin ei tälle kerhokaudelle perustettu ryhmää ilmoittautuneiden vähäisyyden vuoksi.

Kerhomaksu on 45 euroa kerran viikossa käyviltä ja 55 euroa kaksi kertaa viikossa käyviltä kerholaisilta erikseen syys- ja kevätkaudelta. Hämeenlinnan seurakuntayhtymän seurakuntiin kuulumattomilta maksu on kaksinkertainen.

Päiväkerhoihin ilmoittaudutaan erillisellä lomakkeella, joita saa kirkkoherranvirastosta tai lastenohjaajalta. Ilmoittautumiset viimeistään 15.8.2022.

Taaperokerho

0-4-vuotiaille ja heidän vanhemmilleen  kokoontuu tiistaisin Hauhon seurakuntatalon yläkerrassa klo 9.30-12.00. Paikalle voi tulla itselle sopivana aikana. Tarjolla kahvia, mehua ja hyvää seuraa. Klo 11:n mailla lyhyt yhteinen ohjattu hetki. Jatketaan taas syksyllä!

Pyhäkoulu

Alvettulan koululla, osoitteessa Alvettulantie 183,  kokoontuu perhepyhäkoulu kerran kuussa sunnuntaisin klo 15.00. Tulkaa mukaan, kaikenikäiset!

Seuraa ilmoituksia.

Haluaisitko sinä toimia pyhäkoulunopettajana?

Ota yhteyttä lastenohjaajaan!

Jos haluat jutella, soita tai laita viestiä Eeva-Maria Pyykköselle.