Lapsille ja lapsiperheille

Hauhon seurakunnan päiväkerhot

Seurakuntamme tarjoaa päiväkerhotoimintaa 3-5-vuotiaille. Kerhovuonna 2020-2021 päiväkerhoissa kokoontuu vuosina 2015-2017 syntyneitä lapsia.

Kerhopisteet ovat  kirkonkylän seurakuntatalon alakerran päiväkerhotiloissa ja Eteläisten seurakuntakodissa. Kerhopäivät ovat kirkonkylällä maanantai ja perjantai, Eteläisissä tiistai ja  torstai. Kerhoajat ovat aamupäivisin klo 9.00-11.00 ja iltapäivisin klo 12.00-14.00.

Päiväkerhoissa leikimme, laulamme, askartelemme, rukoilemme, tutustumme toisiimme ja Jumalan maailmaan. Päiväkerhovuosi kestää syksystä kevääseen. Kerhot alkavat viikolla 35 ja päättyvät viikolla 20.

Kerhomaksu on 45 euroa kerran viikossa käyviltä ja 55 euroa kaksi kertaa viikossa käyviltä kerholaisilta erikseen syys- ja kevätkaudelta. Hämeenlinnan seurakuntayhtymään kuulumattomilta maksu on kaksinkertainen.

Päiväkerhoihin ilmoittaudutaan viimeistään 10.8. erillisellä ilmoittautumiskaavakkeella tai puhelimitse suoraan lastenohjaajalle touko-kesäkuun aikana tai tuona viimeisenä ilmoittautumispäivänä.

Avoin päiväkerho

Aikuisille ja lapsille tarkoitettu kerho kokoontuu noin kerran kuussa keskiviikkoisin kirkonkylän seurakuntatalon alakerrassa (Kotkontie 1) syyskuusta huhtikuuhun pääsääntöisesti yhtä aikaa Kultaisen iän kerhon kanssa klo 11–13. Kerhossa on mahdollisuus ruokailuun, jonka hinta aikuisilta on 6 €. Lapset saavat syödä maksutta. Sisäänkäynti on yläkerran kautta.

Pyhäkoulu

Alvettulan koululla, osoitteessa Alvettulantie 183,  kokoontuu perhepyhäkoulu kerran kuussa sunnuntaisin klo 19.00. Tulkaa mukaan, kaikenikäiset!

Haluaisitko sinä toimia pyhäkoulunopettajana?

Ota yhteyttä lastenohjaajaan!

Jos haluat jutella, soita tai laita viestiä Eeva-Maria Pyykköselle.