Yhteisvastuukeräyksellä tuetaan koronapandemiasta kärsineitä lapsia ja nuoria

Valtakunnallisen Yhteisvastuukeräyksen teemana on tänä vuonna "Lahjoita mulle huominen".

Vuoden 2022 Yhteisvastuukeräyksen tuotolla autetaan koronapandemiasta kärsineitä lapsia ja nuoria sekä Suomessa että maailman katastrofialueilla.

Pitkittynyt koronapandemia-aika on jättänyt jäljen lasten ja nuorten elämään. Nuorten mielenterveyteen ja jaksamiseen liittyvät ongelmat ovat voimakkaassa kasvussa. Lapset ja nuoret tarvitsevat nyt lisää aikuisten läsnäoloa ja tukea, ja sitä rakennetaan yhteisvoimin yhteisvastuukeräyksen avulla.

"Lapset ja nuoret ovat arvokkainta, mitä meillä on. He ovat meidän tulevaisuutemme kaikkialla maailmassa. Me yhdessä voimme pitää huolta, että jokaisen lapsen ja nuoren rinnalla on turvallisia aikuisia", vetoaa keräyksen suojelija, piispa Mari Leppänen.

Oman seurakuntamme Yhteisvastuukeräykseen voit lahjoittaa seurakuntamme Yhteisvastuutillle

FI15 5680 0020 2637 90

tai  MobilePay-numeroon 76909.

Yhteisvastuukeräyksen jakoprosentit:

Yhteisvastuussa tapahtuu ympäri vuoden

Yhteisvastuu-talkoot hädässä olevien lähimmäisten auttamiseksi pyörivät ympäri vuoden. Aktiivisin keräyskausi kestää helmikuun alusta vappuun. Keräyslupa on voimassa ympäri vuoden.

Lisätietoa: https://www.yhteisvastuu.fi/Linkki avautuu uudessa välilehdessä