Yhteisvastuukeräyksellä vanhuusköyhyyttä vastaan

Valtakunnallisen Yhteisvastuukeräyksen teemana ovat tänä vuonna ikäihmisten taloudellinen ahdinko ja digitaidot.

Eri syistä johtuva köyhyys koettelee ikäihmisiä Suomessa ja maailmalla. Monet vanhukset elävät taloudellisessa ja sosiaalisessa ahdingossa, jota koronaepidemia on vielä korostanut. Vuoden 2021 Yhteisvastuukeräyksen tuotolla autetaan taloudellisissa vaikeuksissa olevia ikäihmisiä Suomessa ja maailmalla.

Oman seurakuntamme yhteisvastuukeräykseen voit lahjoittaa monin tavoin:

- Voit antaa lahjasi Yhteisvastuukeräykseen listakeräyksen ohella oman seurakuntamme Yhteisvastuutillle FI15 5680 0020 2637 90

tai  MobilePay-numeroon 76909.

Yhteisvastuukeräyksen jakoprosentit:

Yhteisvastuussa tapahtuu ympäri vuoden

Yhteisvastuu-talkoot hädässä olevien lähimmäisten auttamiseksi pyörivät ympäri vuoden. Aktiivisin keräyskausi kestää helmikuun alusta vappuun. Keräyslupa on voimassa ympäri vuoden.

Lisätietoa: https://www.yhteisvastuu.fi/Linkki avautuu uudessa välilehdessä