HAUHON SEURAKUNNAN TILAISUUKSIA KOSKEVAT OHJEET

15.3.2021 15.32

Aluehallintoviraston ja tuomiokapitulin antamien ohjeiden mukaan seurakunnan tilaisuuksiin voi kokoontua vain kuusi henkilöä.

Jumalanpalvelukset kuitenkin pidetään normaalisti ja kirkkoon on mahdollista tulla henkilömäärän rajoissa.

Tiloihin saa tulla vain terveenä. Tiloissa on huolehdittava käsihygieniasta ja kasvomaskien käytöstä sekä vähintään 2 metrin turvaväleistä.

Ehtoolliselle voi tulla myös heti messun päätyttyä pienissä ryhmissä. Yksityisehtoollisen voi varata kirkkoherranviraston kautta.

Osa jumalanpalveluksista videoidaan ja välitetään verkon kautta seurattaviksi suorana Hauhon seurakunnan Facebook-sivulla sekä sen jälkeen YouTube-kanavalla. Linkit niihin:

www.youtube.com/channel/UClEzPPnDIPS20olDK6pQuZw

Sama henkilömäärä koskee myös kirkollisia toimituksia. Henkilökuntaa ei oteta huomioon henkilömäärää laskettaessa.

Seurakunnan työntekijät ovat normaalisti tavoitettavissa, ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Kirkkoherranvirasto on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9-13.

Hauholla 15.3.2021

Tapani Vanhanen, kirkkoherra