HAUHON SRK:N TILAISUUKSIA KOSKEVAT OHJEET

2.12.2020 15.23

Aluehallintoviraston ja tuomiokapitulin antamien ohjeiden mukaan seurakunnan tilaisuuksiin voi kokoontua vain 10 henkilöä. Käytännössä tämä tarkoittaa äärimmilleen rajattuja jumalanpalveluksia. Jumalanpalvelukset kuitenkin pidetään ja ne mahdollisuuksien mukaan striimataan, ja siten välitetään verkon kautta seurattaviksi.

Sama henkilömäärä koskee myös kirkollisia toimituksia.

Muut tilaisuudet perutaan joulukuun ajalta. Kauneimpia Joululauluja pääsee laulamaan su 13.12. klo 18 Koko Suomen Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuden myötä Lähetyskirkosta. Tilaisuutta voi seurata Suomen Lähetysseuran ja Kauneimmat Joululaulut Facebook-sivujen kautta. Lauluvihkoja voi hakea kirkkoherranvirastosta.

Seurakunnan työntekijät ovat kuitenkin normaalisti tavoitettavissa, ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Kirkkoherranvirasto on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9-13.

Mahdollisista muutoksista ja seurakunnan tilaisuuksista ilmoitetaan mahdollisimman pian kotisivujen kautta.

Hauholla 2.12.2020

Tapani Vanhanen, kirkkoherra