Uutiset

Kesän verkkokirkot

Hämeenlinnan alueen seurakunnat ovat yhdessä sopineet jatkavansa jumalanpalvelusten verkkolähetyksiä kesän ajan vuorollaan lähialueen eri kirkoista:

16.8. Janakkala www.facebook.com/JanakkalanSeurakunta, https://www.youtube.com/channel/UCCb3CgYKQ4o1ti4QsxaAKYA/videos

23.8. Hämeenlinna/Vanaja https://www.youtube.com/watch?v=f03y66zkl8c​​​​​​​

Uutislistaukseen

Toimintatiedote 1.6. alkaen

5.6.2020 21.42

Hauhon seurakunnassa jumalanpalvelukset ja kirkolliset toimitukset sekä muut seurakunnalliset tilaisuudet vietetään 1.6. alkaen jälleen julkisina tilaisuuksina huomioiden kuitenkin turvavälit ja hygieniaohjeet. Seurakuntalaisia kehotetaan tulemaan tilaisuuksiin vain terveinä, desinfioimaan kätensä ja asettumaan tilaan turvalliselle etäisyydelle toisista (ei koske saman perheen jäseniä).

Hauhon kirkossa seurakuntalaisia pyydetään asettumaan noin kahden metrin välein huomioiden myös edessä olevalla penkillä olijat. Siunauskappelia koskevat samat ohjeet kuin kirkkoa. Seurakuntatalolla ja Punaisessa tuvassa saman pöydän äärelle voi asettua 2-3 henkilöä.

Ehtoolliselle tulijoita pyydetään tulemaan keskikäytävää alttarille, ottamaan alttarikuorissa olevalta pöydältä pikari käteensä ja asettumaan alttarikaiteen ääreen riittävälle etäisyydelle toisistaan.

Seurakunnan työntekijät ovat normaalisti tavoitettavissa, ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Kirkkoherranvirasto on avoinna kesäaikaan maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-13.

Tapani Vanhanen, kirkkoherra